Upcoming Public Workshops + Courses

We post our events approximately 4-6 weeks in advance of the event date. If you don’t see something you’re looking for here, please get in touch!

Below you can sort by event type, month and location to help you find a course that works for your schedule.

Live online events

March 2021

Saturday, 6 March 2021

10:00 AM PST - 12:15 PM PST (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 6 Mar 2021

10:00 AM PST - 12:15 PM PST (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Saturday, 13 March 2021

10:00 AM PST - 12:15 PM PST (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 13 Mar 2021

10:00 AM PST - 12:15 PM PST (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Saturday, 13 March 2021

01:00 PM PST - 06:00 PM PST (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sat 13 Mar 2021

01:00 PM PST - 06:00 PM PST (5 hours)

Feel fully prepared – for the whole family. All the content of the Infant/Child CPR course is included, plus additional first aid items to bring the course to a certification level. Additional items include common toddler injuries such as bleeding, burns, bee stings and seizures. Heart attack, stroke, and use of AEDs (defibrillators) are also discussed – making this a great course for the whole family.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 14 March 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 14 Mar 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 14 March 2021

01:00 PM PDT - 03:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 14 Mar 2021

01:00 PM PDT - 03:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Tuesday, 16 March 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Tue 16 Mar 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Sunday, 21 March 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 21 Mar 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 21 March 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 21 Mar 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Limited places

Sunday, 21 March 2021

03:30 PM PDT - 06:00 PM PDT (2 hours, 30 minutes)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST
Register4 places remaining
More Information

Sun 21 Mar 2021

03:30 PM PDT - 06:00 PM PDT (2 hours, 30 minutes)

This is a recertification in CPR-HCP for registered midwives and nurses who already have a valid (within 5 years) CPR-HCP/BLS card.

Register4 places remaining
More Information
Sold out

Sunday, 21 March 2021

06:30 PM PDT - 08:45 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 21 Mar 2021

06:30 PM PDT - 08:45 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Saturday, 27 March 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 27 Mar 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 28 March 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 28 Mar 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 28 March 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 28 Mar 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Wednesday, 31 March 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Wed 31 Mar 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

April 2021

Saturday, 3 April 2021

02:30 PM PDT - 04:45 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 3 Apr 2021

02:30 PM PDT - 04:45 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Tuesday, 6 April 2021

11:00 AM PDT - 01:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Tue 6 Apr 2021

11:00 AM PDT - 01:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Saturday, 10 April 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 10 Apr 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Saturday, 10 April 2021

01:00 PM PDT - 06:00 PM PDT (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sat 10 Apr 2021

01:00 PM PDT - 06:00 PM PDT (5 hours)

Feel fully prepared – for the whole family. All the content of the Infant/Child CPR course is included, plus additional first aid items to bring the course to a certification level. Additional items include common toddler injuries such as bleeding, burns, bee stings and seizures. Heart attack, stroke, and use of AEDs (defibrillators) are also discussed – making this a great course for the whole family.

More Information
Limited places

Sunday, 11 April 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST
Register2 places remaining
More Information

Sun 11 Apr 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register2 places remaining
More Information
Limited places

Sunday, 11 April 2021

01:00 PM PDT - 03:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST
Register4 places remaining
More Information

Sun 11 Apr 2021

01:00 PM PDT - 03:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register4 places remaining
More Information