These are our currently offered public courses and workshops, open for registration. New dates are added frequently, so check back regularly!

FAQ: Are babies welcome?

In public courses, pre-mobile (not yet crawling) babies are welcome to join you. All our workshops and courses are breastfeeding-friendly. We cannot guarantee the safety of the public venues for mobile children, and request mobile children do not join to limit distraction for other participants. If you require a mobile child to be with you, we recommend hosting a private workshop or course.

FAQ: How do your online workshops work?

In addition to our in-person public and private workshops, we also offer our 2-hour Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop online. It can be accessed two ways:

  •  An at-your-own-pace video-based course (details here)
  • Or via a pre-scheduled live Zoom webinar (dates, times and registration can be found below on this page)
Find what you’re looking for – use the filters below to sort by workshop/course type, date and location.

Live online events

June 2020

Sunday, 21 June 2020

06:00 PM PDT – 08:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Sun 21 Jun 2020

06:00 PM PDT – 08:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 28 June 2020

02:00 PM PDT – 04:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $45.00 excl. GST

Sun 28 Jun 2020

02:00 PM PDT – 04:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Tuesday, 30 June 2020

01:00 PM PDT – 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $45.00 excl. GST

Tue 30 Jun 2020

01:00 PM PDT – 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

July 2020

Monday, 6 July 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Mon 6 Jul 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Tuesday, 7 July 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Tue 7 Jul 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Wednesday, 8 July 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Wed 8 Jul 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Thursday, 9 July 2020

01:30 PM PDT – 03:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Thu 9 Jul 2020

01:30 PM PDT – 03:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

August 2020

Tuesday, 4 August 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Tue 4 Aug 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Thursday, 6 August 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Thu 6 Aug 2020

06:30 PM PDT – 08:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Saturday, 8 August 2020

10:00 AM PDT – 12:00 PM PDT (2 hours)

  • $45.00 excl. GST

Sat 8 Aug 2020

10:00 AM PDT – 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 9 August 2020

01:00 PM PDT – 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $45.00 excl. GST

Sun 9 Aug 2020

01:00 PM PDT – 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information