These are our currently offered in-person public courses and workshops, open for registration. New dates are added frequently, so check back regularly!

A note to our students:

Under the current British Columbia public health order, our students and our staff are required to wear masks during our classes. We thank you for your continued cooperation in helping us keep our workshops a safe place to learn.

  • Book 4-6 weeks in advance, if possible! Our classes fill quickly.
  • Check back regularly, as we add more dates each week.
  • Join the waitlist for any sold out classes you’d be interested in attending, as we do sometimes get cancellations: if someone goes into labour, for example. Just hover or tap the arrow on the sold out course you’re interested in, and press “Join waiting list”. We notify our waitlist in order.
  • As an alternative, we also offer our course on-demand, online!
  • Have a large group? We have limited availability for private in-home workshops.
Find what you’re looking for – use the filters below to sort by workshop/course type, date and location.

November 2021

Sold out

Saturday, 27 November 2021

09:00 AM – 11:00 AM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sat 27 Nov 2021

09:00 AM – 11:00 AM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Saturday, 27 November 2021

11:30 AM – 01:30 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sat 27 Nov 2021

11:30 AM – 01:30 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Saturday, 27 November 2021

01:30 PM – 03:45 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 27 Nov 2021

01:30 PM – 03:45 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 28 November 2021

10:00 AM – 03:00 PM (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sun 28 Nov 2021

10:00 AM – 03:00 PM (5 hours)

All the content of the Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop is included: CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile. Additional material in this 5-hour certification course includes: Common baby + toddler injuries: bleeding, burns, bee stings Common baby + toddler illnesses or emergencies: allergies, fevers, seizures, head injury. As this is a certification level course (CPR-C/AED), we also discuss: Heart attack, stroke and AED

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 28 November 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 28 Nov 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

December 2021

Limited places

Saturday, 4 December 2021

02:00 PM – 04:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST
Register2 places remaining
More Information

Sat 4 Dec 2021

02:00 PM – 04:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register2 places remaining
More Information
Sold out

Sunday, 5 December 2021

10:00 AM – 01:00 PM (3 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 5 Dec 2021

10:00 AM – 01:00 PM (3 hours)

This is a recertification in CPR-HCP for registered midwives and nurses who already have a valid (within 5 years) CPR-HCP/BLS card.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Sunday, 5 December 2021

01:00 PM – 03:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 5 Dec 2021

01:00 PM – 03:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Sunday, 5 December 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 5 Dec 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Limited places

Sunday, 5 December 2021

04:00 PM – 06:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST
Register2 places remaining
More Information

Sun 5 Dec 2021

04:00 PM – 06:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register2 places remaining
More Information
Sold out

Sunday, 12 December 2021

10:00 AM – 03:00 PM (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sun 12 Dec 2021

10:00 AM – 03:00 PM (5 hours)

All the content of the Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop is included: CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile. Additional material in this 5-hour certification course includes: Common baby + toddler injuries: bleeding, burns, bee stings Common baby + toddler illnesses or emergencies: allergies, fevers, seizures, head injury. As this is a certification level course (CPR-C/AED), we also discuss: Heart attack, stroke and AED

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 12 December 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 12 Dec 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Tuesday, 14 December 2021

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Tue 14 Dec 2021

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Saturday, 18 December 2021

02:00 PM – 04:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sat 18 Dec 2021

02:00 PM – 04:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Saturday, 18 December 2021

07:00 PM – 09:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 18 Dec 2021

07:00 PM – 09:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 19 December 2021

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 19 Dec 2021

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 19 December 2021

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sun 19 Dec 2021

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

All the content of the Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop is included: CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile. Additional material in this 5-hour certification course includes: Common baby + toddler injuries: bleeding, burns, bee stings Common baby + toddler illnesses or emergencies: allergies, fevers, seizures, head injury. As this is a certification level course (CPR-C/AED), we also discuss: Heart attack, stroke and AED

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 19 December 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 19 Dec 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

January 2022

Sunday, 2 January 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 2 Jan 2021

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 9 January 2022

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 9 Jan 2022

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Limited places

Sunday, 9 January 2022

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST
Register2 places remaining
More Information

Sun 9 Jan 2022

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

All the content of the Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop is included: CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile. Additional material in this 5-hour certification course includes: Common baby + toddler injuries: bleeding, burns, bee stings Common baby + toddler illnesses or emergencies: allergies, fevers, seizures, head injury. As this is a certification level course (CPR-C/AED), we also discuss: Heart attack, stroke and AED

Register2 places remaining
More Information

Sunday, 9 January 2022

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 9 Jan 2022

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Tuesday, 11 January 2022

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Tue 11 Jan 2022

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 16 January 2022

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Janna Bakla
  • $50.00 excl. GST

Sun 16 Jan 2022

02:00 PM – 04:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 23 January 2022

10:00 AM – 12:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 23 Jan 2022

10:00 AM – 12:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 23 January 2022

01:00 PM – 03:00 PM (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 23 Jan 2022

01:00 PM – 03:00 PM (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Saturday, 29 January 2022

01:30 PM – 03:45 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 29 Jan 2022

01:30 PM – 03:45 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 30 January 2022

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 30 Jan 2022

10:00 AM – 12:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Sunday, 30 January 2022

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $85.00 excl. GST

Sun 30 Jan 2022

01:00 PM – 06:00 PM (5 hours)

All the content of the Infant/Child CPR, Choking and Injury Prevention workshop is included: CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile. Additional material in this 5-hour certification course includes: Common baby + toddler injuries: bleeding, burns, bee stings Common baby + toddler illnesses or emergencies: allergies, fevers, seizures, head injury. As this is a certification level course (CPR-C/AED), we also discuss: Heart attack, stroke and AED

More Information

February 2022

Tuesday, 1 February 2022

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Tue 1 Feb 2022

11:00 AM – 01:15 PM (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information