Public Infant/Child CPR Workshops

Learn the essentials.

This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Know what to do if an infant or child:

  • Goes unconscious
  • Stops breathing
  • Begins to choke

A discussion on injury prevention for small children is included.

Duration2 hours
ResourcesDigital Course Package
Course FeePublic workshops: $50 + GST per participant. Private workshops, please see below
CertificationN/A – this workshop if for information only, no certification will be awarded

Upcoming Workshops

Live online events

October 2020

Saturday, 17 October 2020

02:30 PM PDT - 04:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 17 Oct 2020

02:30 PM PDT - 04:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Sunday, 18 October 2020

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 18 Oct 2020

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out

Monday, 19 October 2020

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Mon 19 Oct 2020

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Sold out

Sunday, 25 October 2020

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 25 Oct 2020

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Limited places

Sunday, 25 October 2020

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST
Register4 places remaining
More Information

Sun 25 Oct 2020

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register4 places remaining
More Information

Sunday, 25 October 2020

02:00 PM PDT - 04:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sun 25 Oct 2020

02:00 PM PDT - 04:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information