Public Infant/Child CPR Workshops

Learn the essentials.

This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Know what to do if an infant or child:

  • Goes unconscious
  • Stops breathing
  • Begins to choke

A discussion on injury prevention for small children is included.

Duration2 hours
ResourcesDigital Course Package
Course FeePublic workshops: $50 + GST per participant. Private workshops are suspended during the pandemic
CertificationN/A – this workshop if for information only, no certification will be awarded

Upcoming Workshops

Live online events

June 2021

Sold out

Sunday, 20 June 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 20 Jun 2021

10:00 AM PDT - 12:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Sold out

Sunday, 20 June 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST

Sun 20 Jun 2021

01:00 PM PDT - 03:00 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Event is fullJoin waiting list
More Information
Sold out
Limited places

Tuesday, 22 June 2021

11:00 AM PDT - 01:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST
Register1 place remaining
More Information

Tue 22 Jun 2021

11:00 AM PDT - 01:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register1 place remaining
More Information

Thursday, 24 June 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Thu 24 Jun 2021

07:00 PM PDT - 09:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information

Saturday, 26 June 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

  • Online
Presented by
Holly Choi
  • $50.00 excl. GST

Sat 26 Jun 2021

10:00 AM PDT - 12:15 PM PDT (2 hours, 15 minutes)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

More Information
Limited places

Saturday, 26 June 2021

02:30 PM PDT - 04:30 PM PDT (2 hours)

Presented by
Jill Colpitts
  • $50.00 excl. GST
Register3 places remaining
More Information

Sat 26 Jun 2021

02:30 PM PDT - 04:30 PM PDT (2 hours)

Learn the essentials. This 2-hour workshop focuses on CPR and choking for infants and children, as well as injury prevention for when babies become mobile.

Register3 places remaining
More Information